ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ & ΑΚΥΡΩΣΗΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Ο επισκέπτης, για την εξασφάλιση της κράτησης του, χρεώνεται το συνολικό ποσό της κράτησης, το οποίο καταβάλλεται ως εξής:

1. Την επομένη της κράτησής του, αν οι ημέρες μέχρι την άφιξή του είναι λιγότερες από 45.

2. Εάν ο επισκέπτης κάνει κράτηση σε ημερομηνία, που αντιστοιχει σε περισσότερες από 45 ημέρες πριν την άφιξή του, τότε πρέπει να πληρώσει έως και 45 ημέρες πριν την άφιξή του.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

1. Για ακυρώσεις έως και 45 ημέρες πριν την άφιξη, δεν υπάρχει χρέωση.

2. Για κρατήσεις που ακυρώνονται σε λιγότερο από 45 ημέρες πριν την άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης, θα χρεωθεί το συνολικό ποσό.

3. Για πρόωρη αναχώρηση χρεώνεται το 100% της υπόλοιπης διαμονής.

4. Οι πληρωμές κρατήσεων δεν επιστρέφονται και δεν μπορούν να τροποποιηθούν μετά την περίοδο των 45 ημερών πριν την άφιξη.

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

1. Κατάθεση με πιστωτική κάρτα: Απαιτείται προκαταβολή 100% για τη διασφάλιση της κράτησής σας. Η προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως σε περίπτωση ακύρωσης που συμμορφώνεται με την πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου.

Δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: 1. American Express, 2. Visa, 3. Euro / Mastercard, 4. JCB, 5. Maestro, 6. Discover, 7. Πιστωτική κάρτα UnionPay

2. Κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα: Απαιτείται κατάθεση 100% για τη διασφάλιση της κράτησής σας. Η προκαταβολή επιστρέφεται πλήρως σε περίπτωση ακύρωσης που συμμορφώνεται με την πολιτική ακύρωσης του ξενοδοχείου.


Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Check-in : από τις 14:00 έως τις 24:00 και Check-out από τις 07:00 έως τις 11:00

PORTA DELMARE DELUXE SUITES
Εικόνες